sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Lastenhuone - turkoosia ja vaaleanpunaista.. hurjaa!

Edellisen postauksen aihe - tytöt vs. pojat tavallaan jatkuu.. tällä kertaa tosin horisen ainoastaan sisustuksesta enkä sen kummemin sukupuolirooleista. Eräänä kiukkuaamuna (kun en suostunut heti kantamaan poikaani supistusten takia) poikani puuskahti: "Tyhmä vauva, en halua että koko talo maalataan vaaleanpunaiseksi!" Kyllä nauratti, en tiedä mistä se sen keksi. Lupasin että taloa eikä sen huonetta maalattaisi vaaleanpunaiseksi, ei ollut käynyt mielessäkään.

Mutta milläs värillä me tänään maalasimme lyhteisen lastenhuoneen seinää.. Niinpä niin. Syytän kyllä siitä perheen miehiä.

(Värinä siis Tikkurilan Tutu)

Poikani sängyn puoleinen seinä on turkoosi, jossa on meri/sukellusaiheisia seinätarroja. Lisäksi siellä on nuo Marimekon Karkuteillä -verhot ja huoneessa yleisesti ottaen tehosteväreinä värejä noista verhoista.  Mietittiin että olisi hauska idea maalata toinen seinä jollain tyttömäisellä värillä. Loppujen lopuksi päädyttiin hyvin vaaleaan, hitusen lilaan taittavaan vaaleanpunaiseen ja se oli kyllä poikien ehdotus! Toinen kerros on vielä maalaamatta ja hieman jännittää onko lopputulos liian hurja, mutta kun muuten pidän matot sun muut neutraalimpana niin ehkä se on ihan ok. Yleisesti ottaen tykkään että lastenhuoneessa on väriä ja vaihtelu virkistää.

Lisäksi ajatuksena on lisätä lelujen säilytystilaa tilaamalla perusavohylly ja siihen bokseja, esim. tämä Kodin1 Box ja siihen mustaharmaita, ehkä pari turkoosia ja kenties keltaista tai vaaleanpunaista säilytyslaatikkoa.

Katsotaan mitä huoneesta tulee, ihan liian aikaistahan nyt on tuota huonetta sinänsä tuunailla kun äippälomaankin on kaksi kuukautta, mutta mistä sitä tietää miten sitä sitten jaksaa..
Lelujen säilytys järkevästi onkin sitten sellainen ikuinen ongelma mistä voisi kirjoittaa oman postauksenkin. Toistaiseksi legot löytyvät siis jalan alta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti